Ώρα για νίκη


22 Mar 2015, 12:38 p.m. kifinescom

Αυτό θα σκέφτεται σίγουρα ο Καϊάφας που είδε την ομάδα του στα τελευταία πέντε παιγνίδια να παίρνει πολύ λίγα σε σχέση με τα όσα έδωσε.

Με απολογισμό μία μόλις νίκη σε πέντε αγώνες - έστω κι αν ήταν όλοι ντέρμπι - υπάρχει ο κίνδυνος του εκτροχιασμού από τον ελάχιστο στόχο της ομάδας δηλαδή την κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα. Με την ΑΕΚ να έχει κερδίσει χθες εύκολα τον επιλεκτικά αδιάφορο Ερμή, η διαφορά έχει πάει στους 5 βαθμούς ενώ να μην ξεχνάμε ότι και η Ανόρθωση έχει ήδη το πλεονέκτημα του ενός βαθμού μετά και τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα της ομάδας μας.

Την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα σε Απόλλων, ΑΕΛ, ΑΕΚ και αποελ(Χ2) μάζεψε 5 βαθμούς, οι δύο άμεσοι μας αντίπαλοι για την τρίτη θέση πήραν περισσότερους. Η Ανόρθωση μάζεψε 7 βαθμούς στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (Εθνικός, Δόξα, Απόλλων, αποελ, Ερμής) και η ΑΕΚ 10 (Σαλαμίνα, Εθνικό, Δόξα, ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλων).

Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια της ισοπαλίας, ιδιαίτερα στα μεταξύ μας παιγνίδια, γι αυτό και η προσοχή όλων πέφτει στο να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ το τρίποντο. Δεν έχει και τόση σημασία πλέον το να παίρνεις τις εντυπώσεις. Στα παιγνίδια αυτά μετράει μόνο το αποτέλεσμα και η συγκομιδή μας στα τελευταία 5 ματς το αποδεικνύει. Άλλωστε είμαστε η μοναδική ομάδα στο γκρουπ που αγνοεί τη νίκη στα πλέιοφ.

Με την επιστροφή των Ποτέ και Ρούμπιο, όπως και το αγωνιστικό ανέβασμα του Σκέμπρι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση. Αν επιτευχθεί και η σταθερότητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας τότε όλα τα στοιχεία είναι εκεί για να μαζέψει η ομάδα βαθμούς που θα την ξανανεβάσουν αρχικά στη τέταρτη θέση και αργότερα να κοιτάξει και πιο ψηλά για τον στόχο της τρίτης που οδηγεί απευθείας στο Γιουρόπα.

March 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines