Καϊάφας: «Κακό ξεκίνημα, καλή αντίδραση μετά το 20λεπτο» (video)


22 Mar 2015, 6:20 p.m. kifinescom

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε ο Κώστας Καϊάφας που σημείωσε ότι αυτή τη φορά η ομάδα μας είχε και την τύχη με το μέρος της.

Απαντώντας σε ερώτηση δηοσιογράφου, ο προπονητής της ομάδας μας ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του που του έχουν δείξει τον τελευταίο καιρό ότι είναι...ΟΜΟΝΟΙΑτες!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Καϊάφας:

Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα με πολύ ανοιχτές γραμμές και χωρίς πάθος, σε ένα ντέρμπι εκτός έδρας που θέλαμε να κάνουμε το παιγνίδι μας. Η Ανόρθωση μας προκάλεσε πολλά προβλήματα στο πρώτο 20λεπτο. Μετά από αυτό ξεκινήσαμε και εμείς να κάνουμε το δικό μας παιγνίδι.

Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε και με ένα ίσως εύκολο και τυχερό γκολ να πάρουμε το προβάδισμα. Ελέγξαμε το παιγνίδι στη συνέχεια και αυτή τη φορά φανήκαμε εμείς πιο τυχεροί και κερδίσαμε το ματς.

Για την κίνηση του να τοποθετήσει τον Γκαρσία στο παιγνίδι στο 26ο λεπτό:

"Αλλάξαμε πολλά πέραν του Γκαρσία σ' αυτό το σημείο. Δεν έχει να κάνει με τις προηγούμενες του εμφανίσεις ο λόγος που μπήκε σ' αυτό το λεπτό. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και αυτός κλήθηκε να αγωνιστεί.

Σ' αυτό το σημείο πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μας που τον τελευαίο καιρό εκτός από μεγάλοι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι είναι και οπαδοί της ομάδας μας. Δεν θα σταθώ σε λεπτομέρειες όμως συμπεριφέρονται σαν ΟΜΟΝΟΙΑτες και τους ευχαριστώ.

Για την συμμετοχή του Παναγή:

"Μετά και την απομάκρυνση του πρώτου μας τερματοφύλακα λόγω μη ανανέωσης συμβολαίου και τον τραυματισμό του Γιωργαλλίδη είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία ενός νεαρού παιδιού και την απόδοση του"

 

March 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines