Ολοκληρώνεται στις 1 το μεσημέρι η προπώληση


24 Jul 2014, 7:12 a.m. kifinescom

Ολοκληρώνεται σήμερα, στις 13:00, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Μπούτουτσνοστ, που θα διεξαχθεί απόψε, στις 19:00, στα πλαίσια του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

 
Πιο κάτω παρουσιάζουμε τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
- Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel» (Τετάρτη 09:00-18:30, Πέμπτη 09:00-13:00)
- Online Ticketing (Κλείνει την Πέμπτη, στις 13:00)
 
Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του ΓΣΠ, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00.
 
Υπενθυμίζεται πως έχει σημειωθεί Sold Out στα Μαθητικά και στα Παιδικά εισιτήρια για τη Δυτική, Ανατολική και Βόρεια κερκίδα, συνεπώς υπάρχουν διαθέσιμα μόνο Κανονικά εισιτήρια.
 
Τονίζεται πως η αρίθμηση των εισιτηρίων δεν ισχύει, παρά μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, αλλά και για όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο από το Online ticketing. Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να καθίσουν στη θέση τους, φτάνει να προμηθευτούν εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, στην κερκίδα που βρίσκεται η θέση του διαρκείας τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να καθίσουν στη θέση τους οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας τους στους ταξιθέτες. Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση για να καθίσουν στη θέση τους όσοι προμηθεύτηκαν εισιτηρίο από το Online Ticketing, είναι η επίδειξη του ηλεκτρικονικού εισιτηρίου τους.
 
Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ.
 
Αύριο (24/07), στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, θα λειτουργήσει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και έκδοσης καρτών εισιτηρίων διαρκείας, από τις 17:00 μέχρι και τις 18:50.
Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs FK Budućnost Podgorica

July 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines