Αλλάζει πρόσωπο με Ράμος


2 Oct 2014, 11:43 a.m. kifinescom

Της έλειψε ο Κριστοβάο Ράμος στο παιγνίδι με τον Εθνικό. Ο Πορτογάλος που ήταν εκτός αποστολής την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε το παιγνίδι από την κερκίδα, αύριο θα βρίσκεται κανονικά στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Είναι παραδεκτό γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μικρό ρόστερ. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ακόμη να δούμε καλά καλά τι μπορούν να προσφέρουν. Όμως από τα όσα είδαμε μέχρι στιγμής η απουσία/παρουσία μερικών ποδοσφαιριστών, απ' αυτούς που λέμε "παίχτες-κλειδιά", είναι ικανή να αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της ομάδας. 

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Κριστοβάο Ράμος ο οποίος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στις ασίστ  (5) σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας φέτος. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι αλλιώς με τον Ράμος στην 11άδα στο Δασάκι; Ίσως, όμως δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. 

Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ επιστρέφει και αυτό σίγουρα χαροποιεί τον προπονητή του Κώστα Καϊάφα. Η συνεργασία του Ράμος με τον Ποτέ όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, έχει αποφέρει μέχρι στιγμής φανταστικά τέρματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Πρωτάθλημα το δικό μας. Γι' αυτό και ελπίζουν όλοι ότι η επιστροφή του Κριστοβάο στην 11άδα θα αλλάξει και το πρόσωπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον αγώνα με τον Ερμή. 

Αν δε, μπορούσε να επιστρέψει και ο Στεπάνοφ στην 11άδα, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Όμως γι αυτό φρόντισαν κάποιοι χυδαίοι να μην μπορεί να γίνει, παρά μόνο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος...

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ερμής Αραδίππου

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines