Θα είναι εκεί το Σάββατο!


1 Oct 2014, 6:44 p.m. kifinescom

Ο κύβος ερρίφθη και η ΘΥΡΑ9 επιστρέφει στο πέταλο της. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνουμε από την ανακοίνωση που αναρτήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο facebook page του Fan Club της 9

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση, ο σύνδεσμος έχει στη διάθεση του εισιτήρια προς πώληση για τον εντός έδρας αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ερμή. 

 

 

 

Αν και εκκρεμεί ακόμη η επίσημη ανακοίνωση της ΘΥΡΑ9 [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ] (σσ: χθες έγινε συνεδρία), οι οργανωμένοι φαίνεται να έχουν πάρει την απόφαση τους όπως είναι παρόντες στα εντός έδρας παιγνίδια της ομάδας μας στο ΓΣΠ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014. Λέμε μέχρι το τέλος του 14, γιατί ως γνωστόν από την 1η του Γεννάρη, η είσοδος στα γήπεδα θα προνοεί την έκδοση κάρτας φιλάθλου και ως γνωστόν το οργανωμένο κομμάτι του κόσμου μας - και όχι μόνο - αντιτίθεται στο σχετικό μέτρο που συμπεριλαμβάνεται στον τρομονόμο του Ιωνά. 

Αυτό ίσως να είναι και το "δώρο" των οργανωμένων στον Καϊάφα, ο οποίος ζήτησε το βράδυ της Κυριακής την μαζική επιστροφή του κόσμου στο ΓΣΠ για να ξανανιώσει η ομάδα την στήριξη του κόσμου της και να ξεπεράσει την αγωνιστική κάμψη των τελευταίων βδομάδων. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ερμής Αραδίππου

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines