Αντρέας Δημητρίου: «Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθορίζει το αποτέλεσμα»


2 Oct 2014, 12:57 p.m. kifinescom

Στο τι θα δείξει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας της ομάδας, Αντρέας Δημητρίου, για το τι θα κρίνει το μεθαυριανό παιγνίδι με τον Ερμή.

Ο Αντρέας Δημητρίου τόνισε επίσης την μεγάλη ανάγκη για να είναι όσο παραπάνω κόσμος γίνεται μεθαύριο στο ΓΣΠ τονίζοντας ότι και οι ποδοσφαιριστές έχουν την ανάγκη του γεμάτου γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέραν του εξαναγκασμού να μείνει εκτός ο Στεπάνοφ για άλλο ένα παιγνίδι. Όλοι προπονούνται κανονικά έτσι υπάρχουν επιλογές στον προπονητή για να καταρτίσει τα πλάνα του. 

Είναι γεγονός ότι έχουμε μείνει βαθμολογικά. Νομίζω είναι αυτονόητο ότι θέλουμε τη νίκη το Σάββατο και πρέπει να το δείξουμε αυτό. Είμαστε έτοιμοι από ψυχολογικής και αγωνιστικής πλευράς. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα όμως πιστεύουμε ότι η εικόνα μας είναι αυτή που θα καθορίσει την έκβαση του τελικού αποτελέσματος. 

Είναι σημαντικό να κερδίσουμε γιατί ακολουθεί διακοπή και θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε τομείς που έχουμε μείνει πίσω, για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί.

Για το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη και άλλο πρόσωπο στο Πρωτάθλημα:

Έχουμε το ένα δεδομένο που είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Αφού η ομάδα έχει δείξει σε μια σειρά αγώνων ότι έχει μια άλφα δυνατότητα προσδοκάς ότι η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Περιμένουμε ασφαλώς καλύτερη απόδοση από όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό όμως εφόσον αρχίσαμε πρώτοι προετοιμασία αλλά και κάποιοι παίχτες άργησαν να έρθουν, να υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα διορθώσουμε μέσα στη διακοπή. 

Φάνηκε και στο παιγνίδι με τον Εθνικό ότι αδικούν τον εαυτό τους οι ποδοσφαιριστές, αν συγκρίνουμε την απόδοση στο πρώτο ημίχρονο με αυτή του δεύτερου. Ίσως να παίζουν τον ρόλο τους τα όσα έγιναν μέχρι στιγμής. Νοιώθουμε όμως ότι το ξεπερνούμε σιγά σιγά. Βέβαια αυτό χτίζεται μέσα από νίκες, ιδιαίτερα πάνω σε ομάδες που είναι καλές όπως ο Ερμής. 

Για την προσέλευση του κόσμου το Σάββατο και την απόφαση των οργανωμένων να είναι στο ΓΣΠ:

Θέλει και ο κόσμος μας μια νίκη για να νοιώσει κι αυτός αισιοδοξία. Είναι δύσκολο να κάνουμε εκτίμηση, γιατί ο κόσμος είναι παγωμένος μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Θέλει όμως να βοηθήσει και εμείς νοιώθουμε ότι θα είναι εκεί. Τους θέλουμε όλοι να είναι εκεί. Είτε οργανωμένους, είτε οικογένειες είτε μεμονωμένα τον καθένα. Τα ΣυΦι, τη Θύρα 9 και τον απλό κόσμο, τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Το εξέφρασε άλλωστε και ο προπονητής μας.

Είναι ιδιαίτερα θετικό να είναι όλοι στο γήπεδο μαζί μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μάθει να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα και τους χρειάζονται όλους δίπλα μας. Να έρθουν όλοι γήπεδο όχι για χάρη του οποιουδήποτε αλλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ερμής Αραδίππου

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines